Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 31 mars 2021)

Publicerad: 05 jun, 2013

Finaste examensdagen på Informatik

NYHET Första veckan i juni innebär avslutningsceremoni på Informatik, med tårta, tal och diplom.

Studenter på grundutbildningsprogrammen och på avancerad master- och magisternivå presenterar sina examensarbeten under de första dagarna i juni i en strid ström, över 50 arbeten läggs fram för examination.

Här finns en lista över uppladdade examensarbeten.

Grattis säger vi till alla studenter som jobbat hårt ända in i sommarvärmen. Och lycka till inför fortsatta studier eller arbete!

Bilden ovan: Studenter på grundutbildningsprogrammen Digital medieproduktion, Systemvetenskapliga programmet och Beteendevetenskapliga programmet med inriktning mot it-miljöer på trappan till MIT-huset där de studerat de senaste åren.

Bilden nedan: Master- och magisterstudenter som avslutar sina kurser.

Foto: Ida Renström.

Redaktör: Mikael Hansson