"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2013-03-11

#GoCSR: Inget schtekigt jobb utan CSR

NYHET Sustainergies kommer till Handelshögskolan vid Umeå universitet och ihop med VDn för Umeå Energi är målet att utforska möjligheterna kring en framgångsrik och samtidigt meningsfull karriär.

Vi kommer tillsammans med vår CSR-panel att ta er genom ett panelsamtal fullspäckat av spaningar kring framtidens arbetsmarknad inom CSR och hållbart företagande. Målet: att utforska möjligheterna kring en framgångsrik och samtidigt meningsfull karriär.

•När: Tisdag 19e mars kl 12-13 •Var: Hörsal D, Lindellhallen
•Hur: Anmälan http://bit.ly/gocsr_umea
Se även kalendern och Facebook.

Idag är det en självklarhet att i näringslivet integrera miljö, ekonomi och samhälle i all verksamhet. Det är upp till oss unga att förstå hur - för det är en kunskap som marknaden efterfrågar. En dag ska ni lämna UmU och ge er ut i arbetslivet och ställas inför näringslivets senaste utmaningar. Ni har alla möjligheter att spetsa er kompetens och konkurrenskraft genom att kunna CSR och hållbarhet. Har du alla verktygen du behöver till att bli morgondagens hållbarhetsproffs?

Din värd genom samtalet är Ida Lemoine som nu läser sitt sista år vid Internationella Civilekonomprogrammet och alltid har haft en glöd för socialt- och hållbart entreprenörskap. I CSR- panelen har vi två experter inom hållbarhet i business: Simon Werbart Flato, utnämnd till en av de som påverkar företagen mest inom CSR 2012 av tidningen CSR i Praktiken, och Markus Danell från Sustainergies. Dessutom sitter Göran Ernstson, VD för Umeå Energi på heta stolen och svarar på hur hållbarhet, energi och karriär hänger ihop.

Självklart vill vi involvera dig för att göra detta till veckans bästa 45 minuter! Under hashtagen #GoCSR kan du ställa dina frågor och funderingar till panelen. Börja redan nu!

Mer om Sustainergies: http://sustainergies.se

Den här nyheten publicerades på www.org.umu.se/riseb/