Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2015-10-19

Handelshögskolan söker institutionsadministratör

NYHET Handelshögskolan söker en institutionsadministratör med lägst gymnasiekompetens. Vi erbjuder varierade arbetsuppgifter i en internationell miljö där du har en central roll och ofta är den som externa intressenter först kommer i kontakt med. Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter består av ekonomiadministration samt sekreterare till Handelshögskolans rektor.

Ekonomiadministration:-Granskning av reseräkningar
-Viss hantering av fakturor (angående boende och lokalhyror)

 Rektors sekreterare-Administrativt stöd till Handelshögskolans rektor i det löpande arbetet-Sekreterare i Handelshögskolans styrelse, programrådet för Civilekonomprogrammen samt vid rektors beslutsmöten -Handläggning av stipendieansökningar, administration av USBE:s forskningsinstitut-Övriga löpande arbetsuppgifterÖvriga arbetsuppgifter-Administration av forskarutbildningen-Administrativt arbete i DIVA-Bokning av resor, måltider och konferenser-Arkivering och diarieföring-Organisation av möbler och lokaler
-Beställning av kontorsmaterial och förtäring

Övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter knutna till den dagliga, löpande verksamheten. Arbetsuppgifterna kan komma att förändras över tid.

Kompetenskrav

Vi söker dig som har lägst 3-årig ekonomisk utbildning på gymnasienivå med praktisk erfarenhet av administrativt arbete. Du har förmåga och erfarenhet av att arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Arbetet förutsätter hög servicekänsla, noggrannhet samt förmåga att arbeta strukturerat. Du bör också ha mycket god muntlig och skriftlig förmåga både på svenska och engelska. Du ska även ha erfarenhet av att skriva protokoll och föra minnesanteckningar. Du ska vidare vara väl förtrogen med Microsoft Office program såsom Word och Excel.

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i en stor organisation, gärna universitet eller högskola. Det är även meriterande om du har erfarenhet av universitets administrativa system såsom tex LADOK, Primula eller Raindance.

Läs hela annonsen

Sista ansökningsdag 2015-11-09.

Välkommen med din ansökan!

Redaktör: Susanne Schmidt