"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2017-01-31

Har du en idé som du vill sprida via TEDxUmeå 2017?

NYHET Har du en spännande idé som du brinner för och skulle vilja framföra på TEDxUmeås scen den 3 maj 2017? Eller har du tips på någon annans idé som är värd att sprida? Arrangörsgruppen söker internationella, nationella och lokala föreläsare som verkar längst fram i utvecklingen inom sina respektive områden.

TEDxUmeå är Umeås stoltaste mötesplats, en viktig scen för det fria ordet och för att sprida idéer från hela världen. TEDxUmeå vill utmana och få människor att tänka till och tänka om. I Umeå finns spännande, motsägelsefulla och engagerade människor som verkligen vill förändra världen och tror att det går och vi vill förstärka Umeås position som en progressiv förebild.

TEDxUmeå bjuder på en totalupplevelse under en eftermiddag och kväll inom alla områden – musik, forskning, könsroller, kreativitet, livsstilar och presenterar internationella, nationella och lokala tänkare som ger besökarna många aha-upplevelser.

Evenemanget gästas av 400 deltagare, men publiken är världsvid då talen filmas och publiceras på TED:s Youtube-kanal och kan vara allt från 2 till 18 minuter långa.

Skicka in din idé och intresseanmälan senast 10 februari.

Läs mer hos TEDxUmeå

Vid frågor, kontakta
Malin Vikström, kommunikatör, Enheten för externa relationer (ER)
070-275 76 41

Redaktör: Malin Vikström