Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 08 dec, 2011

Högskolan i Gävle väljer Wisum

NYHET Högskolan i Gävle har valt Wisum i konkurrens med de e-handelssystem som upphandlats av ESV.

Högskolan i Gävle (HiG) har i sitt projekt E-Louise arbetat med att revidera nuvarande inköps- och inhandlingspolicy. Som ett led i detta har de utvärderat system inför ett införande av IT-stöd för elektronisk handel vid HiG. Arbetet har visat att Wisum var det system som var mest lämpat för att uppfylla HiG:s behov för att hantera e-beställningar.

Med HiG:s val av Wisum är det inte mindre än nio lärosäten som använder Wisum som e-handelssystem. ITS ser framemot ett givande samarbete med Högskolan i Gävle och påbörjar nu arbetet med att konfigurera systemet uifrån HiG:s behov.

Redaktör: Anja Axelsson