Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 04 jun, 2012

Hur påverkar utbildningsformen studenters studieresultat

NYHET Tor Söderström har tillsammans med Iain McPhee tittat närmare på campus-, online- och distansutbildning i relation till studenters studieresultat.

Tor Söderström har tillsammans med Iain McPhee, University of the West of
Scotland, publicerat sin artikel "Distance, Online and Campus Higher Education: Reflections on Learning Outcomes" i tidskriften Campus-Wide Information Systems. I artikeln diskuterar McPhee och Söderström campus-, online- och distansutbildning i relation till studenters studieresultat. Artikeln utgår ifrån utbildningar i Skottland och Sverige.

Fullständig referens:
McPhee, I., & Söderström, T. (2012). Distance, Online and Campus Higher Education: Reflections on Learning Outcomes. Campus-Wide Information Systems, 29(3).

Redaktör: Ulrika Sahlén