Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 11 mar, 2014

Inget sommarjobb? Passa på att åka på praktik utomlands!

NYHET Som student vid Umeå universitet har du möjlighet att söka stipendium för din utlandspraktik i Europa, inom ramen för Erasmusprogrammet.

Stipendiet är ett bidrag till resa, boende och eventuellt andra omkostnader i samband med utlandspraktiken.

Du tar själv ansvar för att hitta en passande praktikplats. Praktiken ska ske hos samma praktikvärd, vara på heltid och omfatta minst tre och högst tolv månader, samt kunna tillgodoräknas inom dina studier vid Umeå universitet.

För mer information: www.student.umu.se/under-studietiden/studera-utomlands/praktisera-utomlands

Har du frågor, kontakta Elisabeth Nyström, International Office, elisabeth.nystrom@adm.umu.se

Ta chansen och åk på praktik utomlands - sök nu!

Redaktör: Annica Höglund