"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2021-11-12

Lena Berggren leder ny utbildningssatsning

NYHET Lena Berggren, docent i historia vid Institutionen för idé- och samhällsstudier, leder en ny utbildningssatsning vid Folkuniversitetet för att främja demokrati och förebygga radikalisering.

Text: Per Melander

I ett pressmeddelande från Folkuniversitetet skriver man att en bärande tanke med kursen är att när personer från olika samhällssektorer deltar och får gemensam kunskap, stärks förutsättningarna för lokal samverkan.

Kursen vänder sig till personal inom gymnasieskola, socialtjänst, polis, kriminalvård, domstol och andra delar av rättsväsendet. Även politiker och nämndemän är en viktig målgrupp. Detta är personer som i sina dagliga uppdrag skyddar demokratin.

Läs mer på folkuniversitetet.se