Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 14 januari 2021)

Publicerad: 15 jun, 2015

Lunchföreläsningar

NYHET Till hösten kommer HSO Västerbotten att arrangera lunchföreläsningar i bland andra samarbete med Centrum för funktionshinderforskning vid Umeå universitet. Socialt arbete David Rosenberg och Lennart Sauer kommer under hösten genomföra föreläsningar 5okt respektive 16nov. Nedan finns hela höstens program

Umeå centrum för funktionshinderforskning är en samarbetsorganisation för forskare, lärare och forskarstuderande vid Umeå universitet, samarbetspartners inom stat, kommun, landsting, handikapprörelsen samt andra aktörer med intresse för forskning om funktionshinder. Kontaktperson är socialt arbetes Veronica Lövgren.

Mer om Umeå Centrum för funktionshinderforskning

Redaktör: Andre Tetting