Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 07 feb, 2014

OUC-studenter tävlar i EM i skidorientering

NYHET Elitidrottsstudenterna Magdalena Olsson, Frida Sandberg och Erik Blomgren representerar Sverige vid EM i skidorientering i Ryssland den 7-14 mars.

Claes Turesson, förbundskapten för svenska landslaget i skidorientering, har tagit ut tio åkare som kommer tävla i EM i ryska Tyumen. Elitidrottsstudenterna Magdalena Olsson, Frida Sandberg och Erik Blomgren ingår bland de åkare som representerar den svenska truppen och tävlar om EM-medaljerna i Ryssland den 7-14 mars.

Magdalena, Frida och Erik är studenter vid Umeå Universitet och ingår i Idrottshögskolans träningsgrupp för Orienteringens utvecklingscentrum i Umeå, OUC. Idrottshögskolan önskar er varmt lycka till i mästerskapen!

Redaktör: Anna-Karin Eriksson