Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 29 sep, 2014

Patrik Svensson invald i danska DIGHUMLAB's rådgivande kommitté

NYHET Patrik Svensson, professor i humaniora och informationsteknik vid HUMlab, har blivit invald som ledamot i den danska nationella satsningen DIGIHUMLAB’s rådgivande kommitté.

DIGIHUMLAB är en dansk satsning som vill skapa digital infrastruktur, möjligheter till nätverkande och nya forskningsverktyg och metoder för danska och internationella forskare inom samhällsvetenskap och humaniora. Som ledamot i DIGIHUMLAB’s rådgivande kommitté kommer Patrik Svensson att ge projektet strategiska råd för hur man ska utvecklas väl i framtiden.

DIGIHUMLAB är ett samarbete mellan Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Københavns Universitet, Syddansk Universitet, Danska Statsbiblioteket, Danmarks Nationalbibliotek och Københavns Universitetsbibliotek.

Läs mer på: http://dighumlab.com/

Redaktör: Elin Andersson