Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 15 jun, 2012

Råd för lika villkor bildat vid Umeå universitet

NYHET Rektor Lena Gustafsson har fattat beslut om att inrätta ett råd för lika villkor vid Umeå universitet. Rådet ska arbeta med universitetsövergripande frågor om jämställdhet och likabehandling.

Rådet ska vara ett beredande och rådgivande forum för det strategiska arbetet inom området. Ledamöterna utses av respektive organisation och fakultetens ledamöter av dekanerna. Mandatperioden för fakultetens ledamöter är 2012–09–01 – 2014–06–30.

Rådets sammansättning:

4 representanter från fakulteterna (en per fakultet)

Redaktör: Anette Olofsson