Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 21 dec, 2017

Restauranghögskolans lektor Ulrica Söderlinds bok ”Religion and diet in a multi-religious city” har vunnit kategorin ”Cookbook for peace” i Gourmand cookbook awards

Boken handlar om maten- och dryckens roll för fredlig samexistens bland troende inom judendomen, kristendomen och islam i Georgiens huvudstad. Tbilisi. Författaren har under flertalet forskningsresor till staden genomfört intervjuer bland de troende och gjort observationer på plats. Boken är illustrerad med fotografier av författaren som dokumenterat religiösa företeelser inom religionerna som tidigare inte dokumenterats. Boken avslutas med några typiska Georgiska recept.

Redaktör: Marie Friman