"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2023-03-08

Kurs: från junior till senior forskare

NYHET Är du en postdoktor engagerad i forskning om åldrande och hälsa som är intresserad av att diskutera och planera för din fortsatta akademiska karriär tillsammans med andra? Svenska forskarskolan för åldrande och hälsa (SWEAH) bjuder in yngre forskare från Sverige och andra länder till en postdoktoral kurs.

Text: Claes Björnberg

Den är öppen för alla yngre forskare som är engagerade i forskning om åldrande och hälsa. Kursen kommer att hållas på engelska och genomföras som en distanskurs med hjälp av en lärplattform online och två ansikte-mot-ansikte workshops, belägna i Lund-Malmö-området i södra Sverige. Datumen för workshoparna är 13–14 september 2023 och 24–25 januari 2024. I mars 2024 kommer det att hållas ett tentamensseminarium online. Deltagande i alla workshopdagar samt i tentamensseminariet online är obligatoriskt.

Mål och innehåll

Huvudmålet med kursen är att förbereda yngre forskare för framgångsrika karriärer som oberoende seniorforskare inom forskningsområdet åldrande och hälsa. Ett ytterligare syfte är att göra det möjligt för deltagarna att utveckla och fördjupa ett tvärvetenskapligt och integrerat förhållningssätt till forskning om åldrande och hälsa, inklusive internationella perspektiv.

Sista ansökningsdag: 15 maj 2023

Läs mer om kursen på SWEAH:s webbplats