Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)

Publicerad: 19 jun, 2012

Språkfestivalen 2012

NYHET I samarbete med Regionalt utvecklingscentrum och Dialekt, ortnamns- och folkminnesarkivet i Umeå (DAUM), arrangerar Institutionen för språkstudier för 22:a gången den s.k. Språkfestivalen den 30-31 oktober 2012 (v. 44).

Den första dagen kommer att innehålla ett antal föreläsningar av intresse för lärare i svenska på högstadiet och gymnasiet samt för lärare i engelska för tidigare åldrar, medan den andra är inriktad på gymnasie- och högstadielärare i moderna språk och engelska, samt modersmålslärare i samiska och finska.
Länk till programmetAntalet platser är begränsat till 120/dag för högstadie- och gymnasielärarna och 40 för engelsklärare för tidigare åldrar.

Redaktör: Elin Andersson