"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2010-11-11

Tre nya utställningar i Bildmuseet

NYHET Möt Ingo Vetter, Sara Jordenö och Anneli Furmark – söndagen den 21 november kl 14 öppnar tre nya utställningar i Bildmuseet. Journalister hälsas välkomna till pressvisning redan på fredag den 19 november kl 10.

Ingo Vetter & Detroit Tree of Heaven Woodshop
Motor Show

Under de senaste tio åren har konstnären Ingo Vetter regelbundet besökt Detroit för forskningsarbete, konstnärlig produktion och omfattande fotografiserier. Utställningen Motor Show som nu visas på Bildmuseet för samman flera av dessa serier runt en central installation av bildäck och stegar
Läs hela pressmeddelandet

Sara Jordenö – Diamond People: Instructions for a Film

Diamantfabriken i Robertsfors är utgångspunkten för Sara Jordenös projekt Diamond People – Instructions for a Film, som nu visas på Bildmuseet. I film, fotografi, teckning och poesi kartlägger hon ortens starka band till diamantindustrier i Sydafrika och Kina.
Läs hela pressmeddelandet

Anneli Furmark – Mindmap

Anneli Furmarks bilder tar ofta sin början i ett blygsamt stilleben, men i kombination med figurer och anteckningar som växt fram i hennes skissböcker under lång tid, utvecklas motiven till nya fantasifulla världar. I utställningen Mindmap på Bildmuseet visas ett urval akvareller och teckningar från perioden 2008-2010.
Läs hela pressmeddelandet

Till Bildmuseet webbplats