"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2013-03-07

”Umeå Student” – mobil applikation av studenter för studenter

NYHET Joakim Engström och Jens Nilsson, studenter på civilingenjörsprogrammet i industriell ekonomi, har tagit fram en app i samarbete med Umeå universitet och Umeå Studentkår. Appen heter Umeå Student och finns för både iOS och Android.

I Umeå Student kan du hitta scheman, evenemang, dagens lunch och annan nyttig information för att underlätta studentlivet på Umeå universitet. I appen kan du även hitta till platser som exempelvis lektionssalar, fikaställen och mikrovågsugnar. Just nu pågår arbete för att få in UB:s grupprumsbokning samt att utöka evenemangsutbudet i appen. Om du känner till någon bra studentinformation eller har andra tips att dela så får du väldigt gärna höra av dig via e-postadressen nedan.

I Umeå Student finns länkar till kursscheman så att man enkelt ska kunna se sitt schema i mobilen. Tyvärr finns inte alla schemalänkar i applikationen än, men om du har ett schema som saknas eller behöver uppdateras kan du eller din lärare enkelt lägga in det på schema.umeastudent.se. På så vis får alla tillgång till schemat i appen.

Är du intresserad av att vidareutveckla tjänsterna, eller har du egna ideér som du vill förverkliga? Jens och Joakim letar efter drivna studenter som ser det som en rolig utmaning att vara med och utveckla appen. Hör av dig via e-postadressen nedan!

Länkar för att ladda hem Umeå Student:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=se.umeastudent
iOS: https://itunes.apple.com/app/id595965778

Kontakt: kontakt@umeastudent.se
Hemsida: www.umeastudent.se
Gilla appen på Facebook! http://www.facebook.com/UmeaStudent

Redaktör: Annica Höglund