"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2016-05-04

Välkommen till en dag om skrivande och kommunikation!

NYHET Välkommen till en dag om skrivande och kommunikation anordnad av studenter vid språkkonsultprogrammet, Umeå universitet. Förmiddagen riktar sig till nystartade företag som vill fördjupa sina kunskaper om textkommunikation ur ett kundperspektiv. Eftermiddagen riktar sig till etablerade företag och har temat effektiv kommunikation på webben.

Skriv för kunden

Förmiddagen riktar sig till nystartade företag som vill fördjupa sina kunskaper om textkommunikation ur ett kundperspektiv. Deltagarna får lära sig hur de ska skriva för att skapa en bra relation med sina kunder. Under dagen kommer deltagarna att få lyssna på två korta föredrag, delta i en workshop och diskutera hur man på bästa sätt anpassar texter efter målgrupp.

Datum: onsdag 25 maj.Tid: 9.00­–12.00.
Plats: Triple Helix i Samverkanshuset, Umeå universitet.

https://skrivforkunden.wordpress.com

Vassa webbtexter

Eftermiddagen riktar sig till etablerade företag och har temat effektiv kommunikation på webben. Deltagarna får lära sig hur de fångar läsaren, skriver tydliga och trovärdiga webbtexter och hur webbens speciella förutsättningar påverkar texterna. Därefter blir det mingel med diskussion av temat.

Datum: onsdag 25 maj.Tid: 13.00–15.30.
Plats: Sliperiet, White Box. Östra Strandgatan 32, Umeå.

https://vassawebbtexter.wordpress.com/

Arrangörer

Anordnare av Skriv för kunden och Vassa webbtexter är studenter vid Språkkonsultprogrammet, Umeå universitet. Språkkonsulter är experter på textkommunikation och på att anpassa text till olika målgrupper. Språkkonsulter arbetar bland annat med att skriva texter från grunden, korrekturläsa och att utbilda i skrivande.

Redaktör: Magnus Nordström