Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 januari 2021)

Publicerad: 22 aug, 2014

Välkommen till Infocenter i Universum!

NYHET 22 augusti är sista dagen som Studentreceptionen i Förvaltningshuset är öppen. Från måndag 25 augusti är du välkommen till Infocenter i Universum.

I Infocenter kan du bland annat:

• få svar på dina frågor eller hämta informationsmaterial om studier
  • använda våra besöksdatorer och få hjälp med din ansökan
  • komma på drop in till en studievägledare måndag-fredag kl. 12.00–13.30
  • få hjälp med att boka grupprum, hämta parkeringskort och andra praktiska frågor

Första tiden kan det vara lite rörigt i lokalen för att ombyggnationerna håller på att avslutas. Vi ber om överseende med det och hoppas att du ändå ska känna dig välkommen! Den ”riktiga” invigningen av Infocenter är den 4 september, i samband med välkomstmässan för nya studenter.

Många fler tjänster flyttas successivt till Infocenter under hösten. Mer information kommer efterhand. Läs mer på www.infocenter.umu.se

Redaktör: Annica Höglund