Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 18 januari 2021)

Publicerad: 27 jan, 2015

Vårens vetenskapsluncher vidgar vyerna

NYHET Norrlands utveckling, att språkträning är bra för minnet, internettjänster, det lilla ordet hen och ensamkommande flyktingbarn, en ny bild av istidens påverkan, miljöarkeologins nya verktyg och livsfarliga bilbränder.

Detta är vad som bjuds under vårens vetenskapsluncher som har sin första samling på torsdag 29 januari kl. 12.15 på Kafé Station i Umeå. Luncherna pågår i 25 minuter, efteråt finns tid för frågor, alltid med fri entré.

Det är i vanlig ordning kommunikatörerna vid Umeå universitets fyra fakulteter som bjuder alla intresserade välkomna.

Läs mer om programmet för vetenskapsluncherna våren 2015

Frågor kring arrangemanget besvaras av:

Per Melander, kommunikatör vid humanistiska fakulteten, Umeå universitet, tel: 090-786 93 79, e-post: per.melander@umu.se

Redaktör: Per Melander