Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 26 januari 2021)

Publicerad: 13 mar, 2018

Virtuella autonoma fordon på CVT2018

NYHET Commercial Vehicle Technology Symposium 2018 (CVT2018) hölls 13-15 mars i Kiaserslautern. Martin Servin från UMIT och Michael Brandl från Algoryx Simulation var där och presenterade arbete på virtuella miljöer för autonoma fordon.

Commercial Vehicle Technology Symposium 2018 (CVT2018) är en två dagars konferens vid universitetet i Kaiserslautern fokuserad på internationella trender och tekniska utvecklingen inom kommersiell fordonsindustri. Konferensen inkluderar ca 50 föredrar, teknisk utställning samt  fordonsutställning.

Martin Servin presenterade "Fysikbaserade virtuella miljöer för autonoma mark- och gruvmaskiner". I artikeln beskrivs den vetenskapliga grunden för att konstruera virtuella världar för utveckling av gruvmaskiner med autonoma förmågor. En metod för beräkningsbaserad designutforkning av autonom lastning presenteras också.