Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Personalbild Afsaneh Moharer

Afsaneh Moharer

Jag arbetar som leg. psykolog och har min bas på Psykologmottagningen Idrott där jag är ansvarig för mottagningens idrottsinriktning.

Kontakt

E-post
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Plats
Psykologmottagningen, Beteendevetarhuset, Vindarnas torg, Mediagränd 14 Umeå universitet, Beteendevetarhuset, 901 87 Umeå

I mina arbetsuppgifter ingår kliniskt arbete och undervisning. Min filosofi är att psykologi ska vara lättillgänglig och göra nytta i vardagen.

Kliniskt arbete
En del av mitt kliniska arbete inkluderar bedömningssamtal av dom personer som söker psykologiska samtal på Psykologmottagningen och Psykologmottagningen Idrott.

Undervisning
Jag undervisar främst på Psykologprogrammet inom områden som professionsutveckling och klinisk psykologi. I mitt jobb ingår viss undervisning på idrottspsykologiska kurser där mitt fokus är psykisk ohälsa, psykologiska färdigheter och praktisk idrottspsykologi. Jag är även ansvarig för Psykologprogrammens verksamhetsförlagda utbildning

Övriga uppdrag
Jag ingår i Idrottshögskolans Prestationsteam där jag jobbar med idrottspsykologiskt stöd till Elitidrottsstudenter. Fokus i mitt arbete är faktorer som påverkar mående och prestation kopplat till idrott.