Hoppa direkt till innehållet
printicon
Personalbild Afsaneh Moharer

Afsaneh Moharer

Anknytning

Psykolog vid Institutionen för psykologi

E-post

afsaneh.moharer@umu.se

Telefon

090-786 66 58

Plats

Psykologmottagningen, Beteendevetarhuset, Vindarnas torg, Mediagränd 14 Umeå universitet, Beteendevetarhuset, 901 87 Umeå

Jag arbetar som leg. psykolog och har min bas på Psykologmottagningen Idrott där jag är ansvarig för mottagningens idrottsinriktning.

 • Presentation

  I mina arbetsuppgifter ingår kliniskt arbete och undervisning. Min filosofi är att psykologi ska vara lättillgänglig och göra nytta i vardagen.

  Kliniskt arbete
  En del av mitt kliniska arbete inkluderar bedömningssamtal av dom personer som söker psykologiska samtal på Psykologmottagningen och Psykologmottagningen Idrott.

  Undervisning
  Jag undervisar främst på Psykologprogrammet inom områden som professionsutveckling och klinisk psykologi. I mitt jobb ingår viss undervisning på idrottspsykologiska kurser där mitt fokus är psykisk ohälsa, psykologiska färdigheter och praktisk idrottspsykologi. Jag är även ansvarig för Psykologprogrammens verksamhetsförlagda utbildning

  Övriga uppdrag
  Jag ingår i Idrottshögskolans Prestationsteam där jag jobbar med idrottspsykologiskt stöd till Elitidrottsstudenter. Fokus i mitt arbete är faktorer som påverkar mående och prestation kopplat till idrott.

  Fäll ihop