"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Afsaneh Moharer

Jag arbetar som leg. psykolog med ledningsansvar (PLA) för Psykologmottagningen och Psykologmottagningen Idrott. I mina arbetsuppgifter ingår kliniskt arbete och undervisning.

 

Kontakt

E-post
Telefon

Verksam vid

Anknytning
Universitetsadjunkt vid Institutionen för psykologi
Plats
Psykologmottagningen, Beteendevetarhuset, Vindarnas torg, Mediagränd 14 Umeå universitet, Beteendevetarhuset, 901 87 Umeå

Kliniskt arbete
Som samordnare på studentmottagningen ansvarar jag för hela den kliniska verksamheten. Detta inkluderar även bedömningssamtal av personer som söker psykologiska samtal på Psykologmottagningen och Psykologmottagningen Idrott.

Undervisning
Jag undervisar främst på Psykologprogrammet inom områden som professionsutveckling och klinisk psykologi. I mitt jobb ingår viss undervisning på idrottspsykologiska kurser där mitt fokus är psykisk ohälsa, psykologiska färdigheter och praktisk idrottspsykologi. Jag är även ansvarig för Psykologprogrammens verksamhetsförlagda utbildning

Övriga uppdrag
Jag ingår i Idrottshögskolans Prestationsteam där jag jobbar med idrottspsykologiskt stöd till Elitidrottsstudenter. Fokus i mitt arbete är faktorer som påverkar mående och prestation kopplat till idrott.