Hoppa direkt till innehållet
printicon
Personalbild Anders Bek

Anders Bek

Anknytning

Universitetslektor vid Institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap Enhet: Plan 3

E-post

anders.bek@umu.se

Telefon

090-786 66 27

Plats

Naturvetarhuset plan 3, huskropp NB, Johan Bures väg 16 Umeå universitet, 90187 Umeå

Universitetslektor, Ph.D. i pedagogik. "Excellent lärare" vid Umeå universitet. Arbetar främst med undervisning och pedagogisk utveckling.

  • Presentation

    Jag är lektor vid Institutionen för tillämpad utbildningsvetenskap (TUV), och arbetar främst med undervisning och pedagogisk utveckling. Mina särskilda intresseområden är ickeverbal kommunikation, muntlig presentationsteknik, erfarenhetslärande, reflekterande lärande och aktiva undervisningsmetoder. Min huvudsakliga undervisning ligger inom Polisutbildningen och Lärarutbildningen, men jag medverkar i kurser och program på ett flertal institutioner, på olika fakulteter. Jag medverkar också i universitetspedagogiska kurser hos UPL. 

    2016 erhöll jag titeln Excellent lärare i Umeå universitets pedagogiska meriteringssystem.

    2015-2017 var jag ledare för ett pedagogiskt utvecklingsprojekt på Polisutbildningen vid Umeå universitet, vilket resulterade i ett nytt upplägg för undervisning i ickeverbal kommunikation inom polisiär konflikthantering, samt kompetensutveckling i lärarlaget inom detta område. Projektet finansierades av PUNKTUM-medel (UPL) och Polisutbildningen.

    Fäll ihop
  • Senaste publikationer