Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Analog elektronik I

Välkommen! Du är antagen till Analog elektronik I, 7.5hp, ht22, men innan du kan börja måste du göra några saker innan kursstart. Här får du veta vad du måste göra hur och när. Du kan även läsa lite mer om kursen, universitetet och livet som student. Hittar du inte de svar du behöver här så hör du bara av dig till oss via kontaktformuläret i slutet av sidan, så svarar vi. Vi ses i höst.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv logga in och registrera dig via studentwebben innan kursstart. Om du inte har registrerat dig förlorar du din plats på kursen.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id.

  Om du inte har för avsikt att läsa kursen, meddela kursansvarig lärare, Ville Jalkanen.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  2022-08-29

  Tid: 08:00

  Plats: Lärplattformen Canvas

  Kursen börjar med att du loggar in på kurssidan på lärplattformen Canvas med ditt Umu-id. Länken hittar du i Studentwebben. Läs igenom vad som förväntas av dig och börja studera.

  Kurslitteratur: Ellära: Krets- och fältteori, Bergström L, Nordlund L, ISBN: 9789147106196 (Skaffa den i tid innan kursstart)

  Övrigt kursmaterial hittas på Canvas-sidan.

  Länk till kurssida:

  Analog elektronik I (umu.se)

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Undervisningen bedrivs i internetbaserad form via en lärplattform (Canvas) som innehåller genomgångar av teoriavsnitt, exempel och laborationer.  Experimentellt arbete och simulering utgör ett fundamentalt inslag i kursen. Egen dator (Windows, MacOS), programvara för simuleringar (enligt instruktion via kurshemsida) och internetanslutning krävs för att kunna följa kursen. Labkit med komponenter samt instrument är ej nödvändigt för kursen. Mer information finns på kursens sida på lärplattformen.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)