Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)
Engelskt namn: How Food and Beverages Combine
Denna kursplan gäller: 2019-12-30 och tillsvidare
Kurskod: 2MR067
Högskolepoäng: 7,5
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, kursens fördjupning kan inte klassificeras
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Prefekten, 2020-02-17
Jamais Michel
Vinet & maten : grunderna, idéerna, det perfekta mötet
Första tryckningen, andra utgåvan : Västra Frölunda : Tukan förlag : [2017] : 257 sidor :
ISBN: 9789176178799
Obligatorisk
Se bibliotekets söktjänst
Läsanvisning: https://search.ub.umu.se/permalink/46UMEA_INST/1v5n3j5/alma990020795300404996
Mat, vin, öl, sprit
Jamais Michel, Emilsson Mathias
1. uppl. : Stockholm : Grenadine : 2010 : 128 s. :
ISBN: 9789186287092
Obligatorisk
Se bibliotekets söktjänst
Läsanvisning: https://search.ub.umu.se/permalink/46UMEA_INST/1v5n3j5/alma9921549602904996
Jamais Michel
Till dig som redan älskar öl och till dig som ännu inte kommit dithän
Stockholm : Grenadine : 2006 : 94, [2] s. :
ISBN: 9185329452
Se bibliotekets söktjänst
Nya stora vinskolan
Mölstad Mikael, Löfgren Claes, Edström Holger
2., helt omarb. uppl. : Stockholm : Millhouse : 2007 : 253, [3] s. :
ISBN: 978-91-89614-24-6 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst
Kombinera mat och vin
Dolk Jens, Forslin Liselotte
Kakao Förlag : 2012 : 160 s. :
ISBN: 978-91-85861-63-7 (inb.)
Se bibliotekets söktjänst