Engelskt namn: Physiology for Dietetics
Denna kursplan gäller: 2022-01-03 och tillsvidare
Kurskod: 2KN069
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Kostvetenskap: Grundnivå, har minst 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Prefekten, 2019-05-27
Reviderad av: Prefekten, 2021-09-14
Sherwood Lauralee (west Virginia University)
Human physiology - from cells to systems
Cengage Learning, Inc : 2014 : 912 sidor :
ISBN: 978-1-285-86693-2
Se bibliotekskatalogen Album
Artiklar ur vetenskapliga skrifter och facktidskrifter samt ytterligare litteratur kan tillkomma.