Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Idrott och hälsa 2

Varmt välkommen till kursen Idrott och hälsa 2! Kursen pågår mellan 29 augusti 2022 - 15 januari 2023.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Den här kursen kräver självregistrering i Studentwebben. Registrering kan ENBART göras mellan dessa datum 22 och 30 augusti 2022. Om du inte har registrerat dig senast den 31 augusti riskerar du att förlora din plats på kursen. Länk till Studentwebben hittar du längre ned. (kom ihåg att aktivera ditt Umu-id innan registrering - se instruktioner längre ner).

  Vet du i förväg att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss senast sista dag för registrering.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen, krävs ditt Umu-id. Har du glömt ditt användarnamn eller lösenord följer du instruktionerna längre ned på sidan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: Se schemat

  Schemat finns tillgängligt 4 veckor innan kursstart. Ett preliminärt schema kan komma tidigare, så håll utkik.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Campuskurs i Umeå

  Den här kursen utbildar dig för att undervisa i ämnet Idrott och hälsa på högstadiet och gymnasiet. Kursen ges på Campus i Umeå under höstterminen 2022. De flesta träffarna kommer att vara på IKSU Sport, som ligger i anslutning till universitetsområdet. Programstudenter läser tillsammans med de som läser kursen som fristående. Läs kursplanen för kursinnehåll, förväntade studieresultat och examinationsformer.

  Under kursens gång använder en internetbaserad kursplattform som heter Canvas. Inloggning på följande sida: www.umu.se/student

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)