Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Introduktionskurs i Psykologi

Välkommen till kursen Introduktionskurs i Psykologi, 7,5 hp och till Umeå universitet. Nedan hittar du information som du behöver känna till inför terminsstarten, så läs igenom varje rubrik och följ instruktionerna!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv logga in och registrera dig via studentwebben innan kursstart. 

  Registreringen är öppen en vecka före kursstart och fram till dagen då kursen startar.

  Det är oerhört viktigt att du registrerar dig under dessa dagar. Om du inte har registrerat dig riskerar du att förlora din plats på kursen. 

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Observera att aktivering av ditt Umu-id inte är detsamma som självregistrering! (se längre ner på sidan hur man gör)

  ANTAGEN MED VILKOR:

  Observera att om du är antagen med "villkor" och inte kan registrera dig på studentwebben måste du kontakta studieadministratören för att få information om vad du saknar för att vara behörig (se kontaktinformation nedan).

  LÄMNA ÅTERBUD:

  Om du bestämt dig för att INTE läsa kursen behöver du inte kontakta oss, utan du lämnar själv återbud via ditt antagningsbesked på antagning.se

  SJUKDOM:

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndagen den 29/8

  Tid: Kl:08.00

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Schemat kommer att finnas tillgängligt en månad innan kursstart. Kursen börjar med en introduktion.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Under kursens gång kommer lärplattformen Canvas användas. Kurssidan på Canvas kommer att vara tillgänglig först vid terminsstart och efter att du har registrerat dig på kursen. För att kunna logga in behöver du ha aktiverat ditt Umu-id, se mer information om det längre ner i Välkomstbrevet

  Fäll ihop
 • Övrig information 1

  Kursen ges på svenska.

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)