Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Inventering av biologisk mångfald

Du är antagen till kursen Inventering av biologisk mångfald 15 hp vid Umeå universitet. Jag som skriver det här heter Ulla Carlsson-Granér och är kursansvarig. Här nedan hittar du en del allmän information om kursen. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig: ulla.carlsson-graner@umu.se eller studievägledare: maria.svensson01@umu.se. Välkommen till kursen i höst!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 22 augusti-5 september. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt användarkonto (Umu-konto). Läs mer om detta under rubriken "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 22 augusti

  Tid: 09.00

  Plats: KBG501

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Exkursioner:
  Klä dig för det förväntade vädret och ta alltid med gummistövlar/kängor, anteckningsbok, handlupp, kniv, relevanta bestämningsböcker, insamlingsutrustning och matsäck. Du kommer att behöva en cykel eller annat lämpligt transportmedel för några av exkursionerna.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Kurslitteratur

  Hallingbäck Tomas & Holmåsen Ingmar 1985: Mossor. En fälthandbok. Upplaga 2. Stockholm: Stenströms bokförlag AB, ISBN 9186448110.
  Mossboken finns att låna och övrig litteratur säljs till självkostnadspris eller delas ut gratis.

  Fäll ihop
 • Lärplattformen Cambro

  Information och kursmaterial som är riktad direkt till kursdeltagare finns i lärplattformen, Cambro. Studenter som är antagna/registrerade på en kurs har access till kursens Cambrosida.

  Logga in

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)