Information till medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 17 september 2020)

Hoppa direkt till innehållet
printicon

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Masteruppsats i socialt arbete

Jag som skriver det här brevet heter Petra Ahnlund och är kursansvarig. Du kommer att träffa mig vid kursintroduktionen den 31/8 i sal S306 i  Samhällsvetarhuset.  Jag hälsar dig varmt välkommen och hoppas att du ska få en mycket givande studietid här i Umeå!

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej till din studieplats

  Om du har blivit antagen och vill ha din plats eller vill stå kvar som reserv behöver du inte svara på det andra antagningsbeskedet. Men, är du inte längre intresserad av din studieplats är det viktigt att du lämnar återbud så att en reserv kan få den. Återbud gör du enklast på Mina sidor på Antagning.se. Är den möjligheten stängd går det bra att lämna återbud på Studentwebben (logga in med ditt Umu-id) eller kontakta ansvarig institution.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen ska du själv registrera dig innan kursstart https://www.umu.se/student/. Det kan du göra från och med 200824 till och med 200902

   

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  31/8

  Tid: Kl 08.30

  Plats: S306

   

   

  Fäll ihop

Om kursen

 • Programmets/kursens upplägg

  Lärplattformen Canvas

  För den här kursen använder vi lärplattformen Canvas. Där hittar du allt du behöver för kursen, som till exempel schema, instruktioner för övningar, lista över kursdeltagare och meddelanden från läraren.

  Du får tillgång till Canvas efter din registrering.

  För att logga in på Canvas måste du ha en aktiverad användaridentitet (UmU-id)
  via studentwebben, se nedan

   

  Fäll ihop
 • Har du frågor eller funderingar

  Kontakt kursansvarig Petra Ahnlund, petra.ahnlund@umu.se eller

  studieadministratör Maria Berg, maria.berg@umu.se

  Fäll ihop
 • Övrig information 2

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)