Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Miljöledning - teorikurs

Du är antagen till kursen Miljöledning 7.5hp vid Umeå universitet. Jag som skriver det här brevet heter Tom Korsman och är kursansvarig. Du kommer att träffa mig via Zoom i samband med kursstarten i november. Har du frågor eller funderingar får du gärna kontakta mig, tom.korsman@umu.se, eller studievägledaren, maria.svensson01@umu.se . Vi lärare hälsar dig varmt välkommen till kursen.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. Det gör du själv i Studentwebben mellan 25 oktober och 8 november. Det är viktigt att du registrerar dig under dessa dagar.

  Manual för självregistrering

  För att kunna registrera dig på kursen måste du först aktivera ditt Umu-id. Se information under "Ny vid Umeå universitet" här nedan.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Tisdag 1 november

  Tid: 16.00

  Plats: Zoom (Zoom-ID skickas ut innan kursstart)

  Schemalänk publiceras här senast 30 dagar innan kursstart.

  Kursen har tre träffar via Zoom med ett antal moment med obligatorisk närvaro. Därutöver kommer ni att jobba med ett antal hemuppgifter såväl individuellt som i grupp. Slutgiltig tid för Zoom-träffarna presenteras i schemat som publiceras senast 30 dagar före kursstart. Nedan presenteras preliminära tider för träffarna.

  Träff 1: 1 november (kl. 16.00)
  Plats: Zoom
  Träff 2: 7 november (start kl. 10.00) – 9 november (stopp 12.00)
  Plats: Zoom
  Träff 3: 6 december (start kl. 13.00) – 7 december (stopp 16.30)
  Plats: Zoom

  Fäll ihop

Om kursen

 • Lärplattformen Canvas

  Information och kursmaterial som är riktad direkt till kursdeltagare finns i lärplattformen, Canvas. Studenter som är antagna/registrerade på en kurs har access till kursens Canvassida.

  Logga in

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)