Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

TILL DIG SOM ÄR ANTAGEN PÅ KURSEN

Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 2

Välkommen till Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 2! Kursen pågår mellan 29 augusti och 31 oktober 2022.

Så här börjar du

 • 1. Tacka ja eller nej

  Om du har blivit antagen till en utbildning eller fått en reservplats behöver du tacka ja för att behålla din plats. Vill du inte ha din plats, kan du låta en reserv få den genom att lämna återbud. Tacka ja eller nej gör du på Mina sidor på Antagning.se senast den 22 juli 2022.

  Behöver du ansöka om stöd för funktionsnedsättning?

  Om du behöver stöd för funktionsnedsättning måste du ansöka om det i god tid innan utbildningen börjar. Läs mer om vilket stöd du kan få och hur du ansöker på vår studentwebb.

  Fäll ihop
 • 2. Registrera dig på kursen

  När du har tackat ja till din plats, måste du registrera dig på kursen. På den här kursen behöver du själv registrera dig på Studentwebben innan kursstart. Det kan du ENBART göra mellan 22 och 30 augusti 2022. Om du inte har registrerat dig senast den 30 augusti förlorar du din plats på kursen.

  Vet du i förväg, att du inte har möjlighet att registrera dig under denna period måste du anmäla det till oss innan sista dag för registrering.

  Om du drabbas av akut sjukdom eller annan oförutsedd händelse som gör att du inte kan registrera dig måste du kontakta oss så fort som möjligt (läkarintyg krävs).

  För att kunna registrera dig på kursen måste du har ett aktivt Umu-id. Hur du aktiverar ett sådan hittar du information om under "Ny vid Umeå universitet" längre ned på denna sida.

  Fäll ihop
 • 3. Börja kursen

  Måndag 29 augusti 2022

  Tid: Se schemat

  Schema finns tillgängligt senast 4 veckor innan kursstart.

  Fäll ihop

Om kursen

 • Allmän information

  Den här kursen bygger på Praktiskt estetiskt ämne - Idrott och hälsa 1 15hp, och har ett innehåll som handlar om undervisning i skolämnet "Idrott och hälsa" för lägre åldrar. Kursen kan användas som en del i Grundlärarprogrammet - inriktning fritidshem. Kursen ges på helfart på campus i Umeå och använder Canvas som lärplattform. Program- och fristående studenter läser kursen tillsammans.

  Canvas hittar du här:https://www.umu.se/student/

  Fäll ihop

Ny vid Umeå universitet

Kontakta oss

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Var därför försiktig med att skriva känsliga eller personliga frågor här i kontaktformuläret. Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR)