Engelskt namn: Running a Restaurant - Creative Cooking
Denna kursplan gäller: 2021-01-11 och tillsvidare
Kurskod: 2MR025
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, har minst 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Programkom för hotell- och restaurangmanagementprogr o gastronomiprogrammet, 2007-12-11
Reviderad av: Prefekten, 2020-09-10
Pipping Ekström Marianne (red.)
Genus på krogen
Örebro : Örebro universitetsbibliotek : 2006 :
ISBN: 91-7668-487-3
Obligatorisk
Se bibliotekskatalogen Album
Davies Ursula
An introduction service design and selection of service design tools
Design council, UK :
Elektronisk version
Developing hospitality properties and facilities
Ransley Josef, Ingram Hadyn
2. ed. : Oxford : Elsevier Butterworth-Heinemann : 2004 : xxv, 321 s. :
ISBN: 0-7506-5982-3
Se bibliotekskatalogen Album
Samhällsvetenskapliga metoder
Bryman Alan, Nilsson Björn
Upplaga 3 : Stockholm : Liber : [2018] : 877 sidor :
ISBN: 978-91-47-11206-7
Se bibliotekskatalogen Album
Entreprenörskap och företagsetablering : från idé till verklighet
Landström Hans, Löwegren Marie
1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2009 : 453 s. :
ISBN: 978-91-44-02147-8
Se bibliotekskatalogen Album
Gustafsson Inga-Britt
Sensorik och marknadsföring
1. uppl. : Lund : Studentlitteratur : 2014 : 261 s. :
ISBN: 9789144079042
Se bibliotekskatalogen Album
Artiklar ur tidskrifter och ev. ytterligare litteratur kan tillkomma