Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 15 april 2021)
Engelskt namn: Running a Restaurant - Creative Cooking
Denna kursplan gäller: 2021-01-11 och tillsvidare
Kurskod: 2MR025
Högskolepoäng: 15
Utbildningsnivå: Grundnivå
Huvudområden och successiv fördjupning:
Måltids- och restaurangvetenskap: Grundnivå, har minst 60 hp kurs/er på grundnivå som förkunskapskrav
Betygsskala: För denna kurs ges betygen VG Väl godkänd, G Godkänd, U Underkänd
Ansvarig institution: Institutionen för kost- och måltidsvetenskap
Beslutad av: Programkom för hotell- och restaurangmanagementprogr o gastronomiprogrammet, 2007-12-11
Reviderad av: Prefekten, 2020-09-10
Litteraturlistan är inte tillgänglig via den webbaserade utbildningskatalogen. Kontakta aktuell institution.