"False"
Hoppa direkt till innehållet

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

printicon
Huvudmenyn dold.

TAIGA FAQ

This page is currently being extended. If you have a question you think should be answered here, please contact Veronica Pålsson

Kan jag delta i ett TAIGA-evenemang om jag inte är medlem i TAIGA?

Ja, du kan delta i ett TAIGA-evenemang även om du inte är medlem i TAIGA. Centret välkomnar icke-medlemmar att delta i deras evenemang och ta del av diskussionerna. Om du är nyfiken på att bli medlem i TAIGA kan du läsa mer och registrera dig här.


Kan jag delta i ett TAIGA-evenemang om jag inte bedriver transdisciplinär forskning?

Ja, du kan delta i ett TAIGA-evenemang även om du inte ägnar dig åt transdisciplinär forskning. Centret uppmuntrar deltagande från personer med olika forskningsbakgrund och intressen.

Kan jag delta i ett TAIGA-evenemang om mitt akademiska område inte är detsamma som evenemangets område?

Ja! TAIGA-evenemang syftar till att främja tvärvetenskapligt samarbete, så vi välkomnar deltagare från alla akademiska områden. Relevansen av ditt område för evenemangets ämnen och teman, samt din vilja att engagera dig i ämnet, är viktigare faktorer för att avgöra om du vill delta.

Hur kan jag hålla mig uppdaterad om kommande TAIGA-evenemang och aktiviteter?

Du kan hålla dig informerad om kommande TAIGA-evenemang och aktiviteter genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev och följa vår LinkedIn-kanal. Vi publicerar uppdateringar, evenemang och nyheter relaterade till tvärvetenskaplig AI-forskning.

Senast uppdaterad: 2023-12-28