"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Vi stärker er kompetens

Bild: Unspash, Manny Moreno

Våra medarbetare är verksamma inom ett stort antal områden och i många olika branscher med gemensamt fokus på just digitaliseringens utmaningar och möjligheter. Vare sig det handlar om övergripande insatser kring hur digital teknik kommer att påverka er verksamhet framöver till mer specifika frågor kopplade direkt till er verksamhet hittar vi passande lösningar.

Exempel på upplägg för utbildning

Digital transformation från ett ledningsperspektiv
Digitalisering har kommit att förändra förutsättningarna för dagens verksamheter på ett fundamentalt plan, något som får konsekvenser på alla plan i och kring organisationer.

Att leda företag i en digital transformation är utmanande och som ledningsgrupp behöver man reflektera över företagets omvärld och strategier.

Denna kurs syftar till att lyfta fram de nya utmaningar som företag ställs inför när allt mer digitaliseras. Kursen är indelad i två steg:

• Steg 1 ”Den digitala organisationen” består av två träffar á fyra timmar

• Steg 2 ”Digital transformation” består av tre träffar á fyra timmar 

Hur kan vi hjälpa er?

Behöva din organisation stöd för att få ett bättre grepp om hur ni ska agera och hantera frågor kring digital transformation; hör av er till oss så berättar vi mer om vår verksamhet och hur vi kan vara en trygg partner. 

 

Digital transformation i skogsbranschen

Lars Öbrand, lektor vid institutionen för informatik, ger sin syn på digital transformation för Holmen Skog som genomförde en utbildning under 2020.

Läs hela artikeln här.

För mer information; kontakta Lars Öbrand

Lars Öbrand
Universitetslektor
E-post
E-post
Telefon
090-786 93 83
Senast uppdaterad: 2021-12-16