Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

AI for Good? – TAIGA, Centrum för transdisciplinär AI, invigningskonferens

ons
26
okt
Tid Onsdag 26 oktober till fredag 28 oktober, 2022 kl. 13:00 - 13:00
Plats Umeå universitet

Det allra senaste inom AI med några av världens mest erkända forskare och experter, däribland Milind Tambe, professor vid Harvard University och chef för Google Research, Paul Lukowicz, chef för tyska DFKI, och Ana Paiva, professor vid universitetet i Lissabon samt Fellow vid Harvard University. Virginia Dignum, en av världens ledande AI-experter leder också en paneldiskussion om AI och framtidens arbetsliv med internationella företagsrepresentanter i panelen.

AI for Good?

TAIGA:s invigningskonferens, "AI for Good?" erbjuder ett brett spektrum av föreläsningar och aktiviteter och äger rum på Aula Nordica, Humlab och Vardagsrummet vid Umeå universitet. Talare och paneldebatt varvas med TAIGA Hackathon och presentationer av flera spännande forskningsprojekt inom TAIGAs fokusområden.

Här finns stora möjligheter att utbyta kontakt och utbyta erfarenheter med forskare från Umeå universitet samt nationella och internationella lärosäten, företag och näringsliv. 

Anmäl dig nu!

Invigningskonferensen är kostnadsfri och öppen för alla som är intresserade av AI. Anmäl dig nu, för att vara säker på din plats!

Läs mer och anmäl dig till TAIGA:s invigningskonferens här.

Varmt välkommen!

Arrangör: Umeå universitet
Evenemangstyp: Konferens