"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

AIMday Framtidens arbetsmarknad och kompetensförsörjning

tis
22
okt
Tid Tisdag 22 oktober, 2019 kl. 08:45 - 15:30
Plats Vardagsrummet, Humanisthuset

Varmt välkomna till AIMday – dagen när representanter för privata, ideella och offentliga organisationer sätter agendan genom att på förhand skicka in frågor som de vill diskutera med olika forskare här vid Umeå universitet. Höstens tema är Framtidens arbetsmarknad och kompetensförsörjning.

Frågor matchas med forskning

Varje inkommen fråga matchas med vetenskaplig kompetens genom att du som forskare väljer vilka frågeställningar du vill vara med och diskutera utifrån just din expertis. Under ”dagen D” träffas så frågeställare och forskare i små samtalsgrupper, där varje fråga ägnas en timme. 

Anta samhällsutmaningar tillsammans

Mötet leder till ett utbyte av kunskap, erfarenheter och idéer kring aktuella frågor som både forskare och organisationer är intresserade av. Och just det är målet med AIMday: att inspirera och lägga grunden till samarbetsprojekt som möter viktiga samhällsutmaningar.

Mot bakgrund av detta går det också att i anslutning till AIMday söka förstudiemedel på upp till 50 000 kronor för att kunna utforska eventuella samarbeten vidare.

Anmäl dig senast 26 september!

Vill du som forskare delta? Se vilka frågor som kommit in och anmäl dig senast 26 september via AIMday Framtidens arbetsmarknad och kompetensförsörjning

 

Arrangör:
Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Johanna Gardeström
Läs om Johanna Gardeström