"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

CIRC:s höstsymposium 2022

mån
26
sep
Tid Måndag 26 september till onsdag 28 september, 2022 kl. 17:00 - 12:00
Plats Abisko naturvetenskapliga station

CIRC:s höstsymposium arrangeras av Centrum för klimateffektforskning (CIRC) och hålls på Abisko naturvetenskapliga station.

Den detaljerade agendan för symposiet är ännu inte fastställd, men den kommer troligtvis att omfatta en blandning av forskningspresentationer, exkursioner och inbjudna talare.

För att kunna erbjuda så många deltagare som möjligt att presentera sin forskning kommer det att erbjudas möjlighet att blanda längre anföranden och kortare speed talks. Dessa avvägningar kommer att göras beroende på vilka deltagare som anmäler sig till symposiet. Eftersom det finns begränsat utrymme i föreläsningssalen på forskningsstationen så kommer arrangörerna att prioritera deltagare som avser att bidra med presentationer.

Anmälan och boende

Anmälan sker via anmälningsformuläret. Sista anmälningsdag är 19 augusti.

Missa inte att boka rum på forskningsstationen i god tid via bokningssidan (Interact-GIS.org), eftersom september är en intensiv månad på anläggningen.

Program

26 September (måndag)

Symposiet startar ca 17:00 vilket gör det möjligt att färdas med dagtåget från Umeå som startar ca 6:00 och anländer till Abisko Östra ca 16.00.

Efter några presentationer följer Tundra Bar och middag.

27 September (tisdag)

Heldag med presentationer ,exkursioner och föreläsningar.

Tundra Bar och middag på kvällen.

28 September (onsdag)

Symposiet avslutas innan lunchtid så att deltagarna kan resa med tåg under dagen. Beroende på hur många presentationer som anmäls så kan det uppstå utrymme under onsdagmorgonen för forskare att mötas och genomföra enskilda workshops.

Evenemangstyp: Konferens
Kontaktperson
Keith Larson
Läs om Keith Larson