"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Eleven, läraren och pedagogiken

fre
1
okt
Tid Fredag 1 oktober, 2021 kl. 10:15 - 12:00
Plats Distans via Zoom

Högre seminariet i historia och idéhistoria, tillsammans med HESSD-seminariet, bjuder in till seminarium med Charlott Wikström. Avhandlingsmanus: "Eleven, läraren och pedagogiken".

Kommentator: Andreas Westerberg och Jonny Hjelm

Seminariet hålls på distans via Zoom. Deltagarlänk kommer att skickas ut till alla anställda inom historia och idéhistoria via epost i god tid innan mötet. Om du saknar deltagarlänk kontakta då seminarieansvarig nedan.

Om seminarieserien

Högre seminariet i historia och idéhistoria är främst till för att ventilera avhandlingsavsnitt och annan forskning inom historia och idéhistoria vid institutionen för idé- och samhällsstudier.
Se fler kommande seminarier i serien

I HESSD-seminariet (The History and Education/Social Studies Didactics Seminar) presenteras utbildningshistorisk och SO-didaktisk forskning. Det innefattar områden som fostran och utbildning, läroplanshistoria och läroplansstudier, samt de samhällsorienterande skolämnenas utformning och förmedling i skolan. Det innefattar också områden som historiekultur, historiemedvetande och historiebruk utanför skolans ram som del i skapandet av olika slags identiteter.

Se fler kommande seminarier i serien

Evenemangstyp: Seminarium
Talare
Charlott Wikström
Postdoktor, timlärare
Läs om Charlott Wikström
Kontaktperson
Jonny Hjelm
Läs om Jonny Hjelm
Kontaktperson
Erland Mårald
Läs om Erland Mårald