"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Gör ditt exjobb utomlands – sök Minor Field Studies

mån
5
sep
Tid Måndag 5 september, 2022 kl. 12:15 - 13:00
Plats Virtuellt möte - Zoom

Minor Field Studies är ett stipendium som gör det möjligt för dig som sistaårsstudent på kandidat-, magister- eller masternivå att utföra ditt examensarbete utomlands. Kom på denna informationsträff och träffa statsvetenskapsstudenten Helin Bäckman Kartal, som berättar om sina erfarenheter från fältstudier i Sydafrika.

Med stipendiet kan du åka till ett låg- eller medelinkomstland för att samla material till din uppsats eller examensarbete. Fältstudien måste pågå i minst 8 sammanhängande veckor och stipendiet är på 27 000 kr. Sista ansökningsdag är 15 september.

För att vara behörig att söka MFS ska du vara registrerad student vid Umeå universitet, ha goda kunskaper i engelska, det är önskvärt med grundläggande kunskaper i svenska, du ska vara svensk medborgare eller ha permanent uppehållstillstånd i Sverige (PUT). Om du är från Norden men inte svensk medborgare ska du ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Du får inte ha påbörjat utbildning på forskarnivå. 

En länk till informationsträffen kommer att skickas ut per e-post ungefär 24 h innan evenemanget.

Läs mer om Minor Field Studies

Kontaktperson:
Ida Bergmark

Evenemangstyp: Seminarium
Anmäl dig här

Anmälan

Här kan du kan anmäla dig till evenemanget.

Tänk på att universitetet är en statlig myndighet och att det du skriver här kan bli en allmän handling. Kontaktformuläret ska ej användas för känslig eller personlig information (känsliga eller integritetskänsliga personuppgifter). Alla uppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).