"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Sökverkstad om STINT-programmet Teaching Sabbatical

tis
7
jun
Tid Tisdag 7 juni, 2022 kl. 13:00 - 15:00
Plats Lilla Konferensrummet, UPL

Välkommen till en sökverkstad om Teaching Sabbatical - ett program av STINT (Stiftelsen för internationalisering av högre utbildning och forskning) som ger dig som lärare och forskare, och som brinner för undervisningsfrågor, möjligheten att undervisa utomlands. 

Sökverkstaden är för dig som är intresserad av att bli nominerad till programmet. Vid verkstaden kommer vi titta närmare på kriterierna för utlysningen och vad som kan vara strategiskt att lyfta fram i en ansökan. Tidigare stipendiater kommer att dela med sig av sina erfarenheter.

Anmälan

Du behöver anmäla dig senast 3 juni. Ange vid anmälan om du vill delta på plats eller via Zoom.

Anmäl dig via denna länk

Om Teaching Sabbatical

STINT samarbetar med utvalda lärosäten baserade i USA, Singapore, Hong Kong och Japan. Som deltagare i Teaching Sabbatical vistas du vid det utländska lärosätet under hela höstterminen (augusti–december). Utgångspunkten är att du ska undervisa, till exempel genom att ge en kurs själv eller tillsammans med en kollega på värdlärosätet ("co-teaching").

STINT Teaching Sabbatical bygger på en nomineringsprocess där studierektor eller prefekt kan nominera intresserade kandidater till International Office. Därefter sker en intern granskning innan Umeå universitet nominerar 2-3 kandidater till STINT. Sista dag för nominering till International Office är 15 augusti 2022.

Läs mer om Teaching Sabbatical

Evenemangstyp: Workshop
Kontaktperson
Ingrid Svensson
Läs om Ingrid Svensson
Kontaktperson
Katarina Winka
Läs om Katarina Winka