"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Tema: Health Ferm project, innovative fermentation

fre
14
okt
Tid Fredag 14 oktober, 2022 kl. 08:00 - 09:00
Plats Utbildningsmatsalen, Lärarutbildningshuset, plan 3

Är Du hungrig på samtal om mat och måltider?

Välkommen till frukost – ett seminarium, där
samtal kring mat, måltider och möjligheter till
samarbeten står i centrum.

Genom frukost vill vi skapa en mötesplats som
bidrar till att stärka nätverken runt mat och
måltider. Vi kommer att utgå från olika teman där
inbjudna gäster håller kortare föredrag följt av
samtal och diskussioner. Kanske hinner vi en runda
där olika verksamheter får berätta vad de har på
gång just nu, och vilka eventuella samarbeten de är
intresserade av.

Visst låter det spännande! Vem vet vilka kontakter
och samarbeten som kan springa ur dessa samtal!
Vad vi med säkerhet kan säga är att det kommer att
finnas en intressant och god frukost. Ta gärna med
dig en eller flera gäster för utökat nätverkande.

Vill du delta den 14 oktober anmäl dig/er via
nedanstående länk senast den 11 oktober.

https://forms.office.com/r/De6LbN02am

Är du intresserad av att berätta om din verksamhet
och de frågor som är viktiga för dig/er eller har du
tips på någon vi bör bjuda in, kontakta
Björn Norén bjorn.noren@umu.se

Frukost serveras från 07.45 och vi påbörjar
presentationer och samtal 08.00.
Varmt välkommen!

Evenemangstyp: Seminarium

Gäst: Armando Perez Cueto

Kontaktperson
Björn Norén
Läs om Björn Norén