"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Vad har planering med arkitektur att göra?

tor
23
nov
Tid Torsdag 23 november, 2023 kl. 17:00 - 19:00
Plats Auditorium, Arkitekthögskolan

Som del i Arkitekthögskolans evenemangsserie UMA Talks välkomnar vi studenter, anställda och allmänheten till en presentation av Föreningen för samhällsplanering (FFS) och deras tidskrift PLAN.

Ebba Högström, redaktör för PLAN och professor på Arkitekthögskolan presenterar PLAN och de senaste två numrena "Norrland och den gröna omställningen" (#2, 2023) med temat "Kris och beredskap" (#3, 2023). PLANs utgivare är FFS, vars verksamhet presenteras av ordförande för den lokala avdelningen Umeå/Norrland, Isak Brändström.

Evenemanget introduceras av Cornelia Redeker, Arkitekthögskolans prefekt. Efter presentationerna kommer en paneldiskussion mellan Ebba Högström, Isak Brändström, Luis Berríos Negrón (professor, Arkitekthögskolan) och Cornelia Redeker att ta vid. Evenemanget är på engelska.

Om UMA Talks
UMA Talks är en öppen och tillgänglig serie av evenemang med syftet att stärka arkitektoniska diskurser och att tillgängliggöra Arkitekthögskolans forskning, utbildning och övrig verksamhet för allmänheten, studenter och anställda. Läs mer på engelska här

Detta öppna evenemang kommer att dokumenteras genom video och foto som en del av Arkitekthögskolans externa kommunikation. Om du som besökare har frågor om detta, prata med våra kommunikationsansvariga på plats eller kontakta oss

Arrangör: Arkitekthögskolan
Evenemangstyp: Föreläsning
Kontaktperson
Roemer van Toorn
Läs om Roemer van Toorn