"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.

Webbinarium om ex-jobb utomlands

tis
7
apr
Tid Tisdag 7 april, 2020 kl. 12:15 - 13:00
Plats Zoom: https://umu.zoom.us/my/monikalarsson

Du som ska göra ditt examensarbete på kandidat-, magister- eller masternivå till hösten, kan ansöka om ett Minor Field Studies-stipendium för att åka till ett låg- eller medelinkomstland för att samla material till din uppsats eller examensarbete. Fältstudien måste pågå i minst 8 sammanhängande veckor och max 26 veckor och stipendiet är på 27 000 kr. Sista ansökningsdag är den 15 maj.

Under webbinariet får du veta mer om vad det innebär att göra fältstudier genom Minor Field Studies-programmet, och en student deltar för att berätta om sina erfarenheter från fältstudier i Sydafrika.

Huruvida Umeå universitet kommer att kunna bevilja stipendier för fältstudier under höstterminen 2020 beror på om Utrikesdepartementets nuvarande reserekommendationer ändras. Vi uppmanar ändå dig som har funderat på att göra fältstudier till hösten, att skicka in din ansökan. Om Utrikesdepartementets reserekommendationer inte ändras innan den 15 maj, kommer vi ändå att göra preliminära bedömningar för att kunna ta ett beslut om UD:s reserekommendationer till aktuella länder ändras senare.

Du kan läsa mer om Minor Field Studies på studentwebben:
Minor Field Studies

Evenemangstyp: Seminarium