Information till studenter och medarbetare med anledning av covid-19 (Uppdaterad: 20 januari 2021)

Publicerad: 10 dec, 2014

Alumninät stängt för systemunderhåll

NYHET Umeå universitets digitala alumnnätverk, Alumninät, är stängt för åtkomst onsdag 10 december. I morgon torsdag 11 december kommer sidan åter att vara i drift, men i en grundligt genomarbetat och uppdaterad version.

I samband med uppdateringen och den första tiden med nya Alumninät så kan det komma att dyka upp fel och buggar som behöver rättas till, men vi hoppas att detta inte ska påverka dig som användare/alumn alltför mycket.

Om du får problem med att logga in eller använda sidan från 11 december och framåt, skriv gärna till alumnkoordinatorerna via kontaktformuläret  så ska vi göra vad vi kan för att lösa problemet så snabbt som möjligt.

Till kontaktformuläret

Redaktör: Jonas Lidström