"False"

Studenter som inte bytt lösenord sedan 7 maj kan inte logga in på studentwebben. Läs hur du byter lösenord.

Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2009-06-08

Belönas för avhandling om Kerstin Ekman

NYHET Cecilia Lindhé, postdoktor och bitr föreståndare vid HUMlab, har av Svenska Akademien, Stina och Erik Lundbergs stiftelse, belönats med 60 000 kr för sin doktorsavhandling om Kerstin Ekmans författarskap.

Svenska Akademien delar varje år ut bidrag ur Stina och Erik Lundbergs stiftelse. I år belönar de Cecilia Lindhés doktorsavhandling i litteraturvetenskap Visuella vändningar: Bild och estetik i Kerstin Ekmans romankonst (2008) med 60 000 kr. Lindhé disputerade vid Uppsala universitet men är sedan förra året är verksam som postdoktor och biträdande föreståndare för HUMlab vid Umeå universitet.

Kontakta gärna Cecilia Lindhé på tel 090-786 90 96 eller via e-post.

Redaktör: Helena Vejbrink