"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2023-09-15

Besök från Hochschule der Medien

NYHET En delegation från Media University i Stuttgart (Hochschule der Medien), Tyskland gästade institutionen i syfte att stärka utbytet på såväl utbildnings- som forskarsidan.

I måndags gästades institutionen av en delegation från Media University i Stuttgart (Hochschule der Medien), Tyskland som är på Sverigebesök och ville träffa oss i syfte att stärka utbytet på såväl utbildnings- som forskarsidan. Redan idag finns avtal för studentutbyten men avsikten är att undersöka om det kan utvecklas ytterligare för att få fler studenter att nyttja möjligheten. Medie- och kommunikationsvetenskap, inklusive programmen för strategisk kommunikation respektive journalistik var av särskilt intresse att höra om för gästerna.   

Om Hochschule der Medien

Hochschule der Medien omfattar en expertis inom ett brett spektrum av olika medieområden: från tryckta medier till elektroniska; från design till företagsadministration; från biblioteksvetenskap till reklam; från innehåll för media till förpackningsteknik; från datavetenskap till informationsvetenskap till publicering och elektroniska medier.