"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2014-02-06

Bli en del av studentdriven kommunikationsbyrå!

NYHET Är du intresserad av att engagera dig i ett spännande studentprojekt? Vill du prova på att arbeta med verkliga case, mot riktiga företag? Tycker du om att skriva, formge och tänka kreativt? Då kan Komet Kommunikation vara något för dig.

Komet Kommunikation är en studentdriven kommunikationsbyrå som startades 2013 av Åse Thelander, Joel Jonsson, Rebecka Gustafson och Karl Yttermyr som studerar medie- och kommunikationsvetenskap vid Institutionen för kultur- och medievetenskaper. Med etablerade samarbeten med lokala aktörer i branschen ger byrån studenter från Umeå universitet en möjlighet att arbeta i verkliga projekt, få praktisk kunskap, möjlighet att knyta värdefulla kontakter och öka sin framtida anställningsbarhet. 

Komet ger också lokala företag en möjlighet att samarbeta med drivna och kreativa kommunikationsstudenter. Byrån erbjuder bland annat hjälp med: Varumärkesutveckling, sociala medier, målgruppsanalys, omvärldsbevakning och webbstrategier. Under 2013 har Komet samarbetat i projekt med Punkt PR (vinnare av Stora PR-priset 2012) och Move Filmfestival i Umeå. I dessa projekt har byrån bland annat arbetat med målgruppsanalys, sociala medier, kampanjplanering och event.

Nu söker Komet peppade studenter som är beredda att lägga ner tid och engagemang och bli en del av Komet Kommunikation. För frågor och intresseanmälan maila kometkommunikation@gmail.com. Berätta lite om dig själv samt vad du tror att du kan bidra med till byrån. Har du dessutom arbetsprover får du gärna bifoga dessa, men det är inget krav.

Läs mer och följ Komet:

http://web.stagram.com/n/kometkommunikation/

https://twitter.com/Kometkomm

https://www.facebook.com/kometkommunikation

Läs mer om våra utbildningar i ämnet medie- och kommunikationsvetenskap

Redaktör: Therese Högberg