"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2018-02-09

Bli inspirerad - ledarskap för livet!

NYHET Umeåpsykologen Pernilla Forsberg Tiger har efter en katastrof och dess sorgearbete insett att livet har ett begränsat antal dagar. Under Hälsa på campus föreläser Pernilla om hur vi tar oss an utmaningar och hur vi kan motivera oss i stunder när livet tar emot.

Pernilla Forsberg Tiger är legitimerad psykolog och specialiserad inom lösningsfokuserad metodik. Hon gästar Hälsa på campus den 13 februari med ”Bli inspirerad – ledarskap för livet!” Pernilla kommer prata kring hur vi tar oss an utmaningar och motiverar oss själva i det dagliga livet och i stunder när livet säger stopp.

Efter sin mammas bortgång har Pernilla fått en stor passion för utmanande cykeltävlingar. Pernillas sorgearbete efter sin mamma, som hastigt och oväntat gick bort under våren 2013, landade till sist i en tacksamhet och insikt om att vi har ett enda liv. Det livet pågår just nu och Pernilla kände att hon ville göra något meningsfullt av sitt liv. Pernilla bestämde sig för att våga drömma stort och ta vara på sina ambitioner och talanger. Nu har hon genomfört krävande maratonlopp i alperna, Sydafrika, Kroatien och på Nya Zeeland och fortsätter att säga ja till de möjligheter som livet erbjuder.  

Pernilla föreläser för personal och studenter vid Umeå universitet i Aula Nordica tisdag 13 februari kl. 14:00.14:45.

Program Hälsa på campus

Läs mer om Hälsa på campus

Redaktör: Anna-Karin Eriksson