"False"
Hoppa direkt till innehållet
printicon
Huvudmenyn dold.
Publicerad: 2021-04-28

Change the game 2021

NYHET Välkommen till åttonde upplagan av det årliga eventet som fortsättningsvis sätter rörelserikedom i fokus! Under dagarna 21-24 september arrangeras en digital konferens, det blir garanterat en hel del kunskap och inspiration.

Text: Anna-Karin Eriksson

Idrottshögskolan är en av samarbetsparterna till det unika projektet Change the game som funnits sedan år 2014. Change the game är ett kunskapscentrum som vill bidra till en hållbar samhällsutveckling genom rörelserikedom.

En hållbar värld med rörelserikedom – från praktik till vision

Vi har samlat innovatörer, världsledande experter och passionerade ledare som använder rörelserikedom för allt från social innovation till att göra människor mer slitstarka och spirande. Årets digitala konferens arrangeras 21-24 september och kommer att ge dig både instikter och praktiska övningar samt exempel på lyckade projekt. Tillsammans hittar vi nya vägar för att kunna utveckla samverkan, aktiviteter och miljöer. För hållbara samhällen, verksamheter och liv.

Tre olika spår

  • Samverkan och samhällsutveckling
  • Aktiviteter
  • Miljöer och anläggnignar

Du kan välja och vraka bland internationella och nationella talare, ta del av massor av nya insikter och praktiska tillämpningar. Bland de internationella talarna finns Elle Beate Hansen Sandseter (Norge), Dean Dudley (Australien), Dean Kriellaars (Kanada), John Cariney (Kanada), Tom Jones (Kanada) och Veronique Richard (Kanada).

Läs mer om konferensen, programmet, vad som händer i övrigt under vårt årliga event och anmäl dig!

Varmt välkommen till Change the game!